Vepřové ve vlastní šťávě 300 g
Kód: 1511Související produkty
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Králičí paštika s tymiánem je lahodným pokrmem, který spojuje jemnost králičího masa s aromatickou vůní a bylinkovou chutí tymiánu. Tato paštika je známá svou delikátní...
Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso min. 97 %, jedlá sůl
Skladování: Při teplotě 5 °C až 30 °C. Po otevření skladujte v lednici do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 300 g. Bez lepku.
Energetická hodnota | 933 kJ / 224 kcal |
Tuky | 16,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6,3 g |
Sacharidy | 0,2 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 18,4 g |
Sůl | 1,2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Hmotnost: | 0.34 kg |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |
Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....
Bůčková paštika s chilli je pikantní a lahodný pokrm, který kombinuje bohatou chuť vepřového bůčku s ohnivou pálivostí chilli papriček. Tato paštika nabízí zajímavou kombinaci...
Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....
Škvarková pomazánka je pochoutka plná výrazné chuti a křupavé textury, která je vyrobena z vepřových škvarků. Tato pomazánka je oblíbená pro svou jedinečnou kombinaci slaného,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.