Jelení sušená klobáska

4 hodnocení
 

Jelení sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret.

Dostupnost Skladem
139 Kč
   
Kód produktu 0147
Výrobce Salaisons Montserret
Kategorie Klobásky
 
  • Složení: Vepřové maso pocházející z EU, jelení maso, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní vepřová střeva.
  • Alergeny: Laktóza (mléčný derivát).
  • Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy).
  • Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejih vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160gr.
  • Rozměry: Délka od 17 do 20 cm, průměr od 42 do 50 mm.
  • Skladování: Na suchém místě do 15 °C.