Paprikový krém jemný 160 g
Kód: 0848Související produkty
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Detailní popis produktu
Složení: čerstvá mletá pálivá a sladká paprika, pritamin paprika, jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo xantan, kyselina citrónová, konzervant sorban draselný
Skladování: V suchu a chladu. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Může obsahovat stopy vajec, hořčice, celeru a sulfitu. Hmotnost 160 g.
Energetická hodnota | 112 kJ / 27 kcal |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 4,3 g |
z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 12,5 g |
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.