Francouzské delikatesy, Strana 2

32 položek celkem
2016 03 2218 10 33mexicain
Novinka
139 Kč

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret ochucená mexickým kořením.

Kód: 0160
2016 03 2217 47 12bleudauvergne
Skladem
Kód: 0166
139 Kč
Kód: 0166
Klobáska s vínem Beaujolais
139 Kč

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret ochucená pálenkou tradičním Beaujolais.

Kód: 155
Klobáska s vlašským oříškem
139 Kč

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret doplněná vlašskými ořechy.

Kód: 0139
Klobáska v bylince
Skladem
Kód: 0103
139 Kč

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret obalená bylinkami.

Kód: 0103
klobáska s jamajským pepřem
139 Kč

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret obalená v jamajském pepři.

Kód: 0203
Klobáska v pepři
Skladem
Kód: 0117
139 Kč

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret obalená v pepři.

Kód: 0117
Klobáska v popelu
Skladem
Kód: 0153
139 Kč

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret v popelu.

Kód: 0153
Klokaní sušená klobáska
Novinka
139 Kč

Kvalitní sušena klobása, dovezena přímo z Francie. Jestli i vy hledáte něco jedinečného, neváhejte si objednat tento kus.

Kód: 0112
oslí sušená klobáska
Skladem
Kód: 0200
139 Kč

Oslí sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret. 

Kód: 0200
Pštrosí sušená klobáska
Novinka
139 Kč

Pštrosí sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret. 

Kód: 0119
Pršut malý
Skladem
Kód: 0199
626 Kč
Kód: 0199
Francouzský dárkový košík
Novinka Tip
699 Kč –7 %
649 Kč

Pokud hledáte milý dárek, je možno si u nás objednat  gurmánský košík, který obsahuje čtyři libovolné francouzské klobásky a jednu francouzskou paštiku.

Kód: 0181
Pršut velký
Skladem
Kód: 0198
1 251 Kč
Kód: 0198

Lahodné sušené klobásky se vyráběji kousek od Lyonu. Založení tohoto řeznictví Nicolasem Montserret datujeme do roku 1936. Řeznictví vyrábí více než 40 různých výrobků od klobás, šunek až po paštiky. Můžete si pochutnat také na netradičních kombinací chutí, jako je spojení prvotřídního masa a ovoce (borůvky, fíky) či ořechy, nebo s různými druhy sýru. Klobásky jsou vyráběny nejen z vepřového a hovězího masa, jsou v nich kombinovány také různé druhy - kachna, jelen, králík, býk atd.