Objednávky expedujeme i v teplých dnech (doplněné o chladící médium).

Klobáska s olivami

Kód: 126
129 Kč / ks
Na dotaz

Francouzská klobása s olivami v sobě snoubí chuť prvotřídního vepřového masa a oliv. Rafinovaná kombinace potěší každého milovníka nevšedních delikates. Klobása se hodí skvěle na obložené mísy, k čerstvému pečivu anebo ke sklence červeného vína. 

Rodinná manufaktura SALAISONS MONTSERRET vyrábí v Lyonském regionu klobásy tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří ušlechtilá plíseň, která klobáse dává nezaměnitelnou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: vepřové maso pocházející z EU, olivy 8,3 %, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.

Země původu: Francie

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát). Na 100 g výrobku bylo použito 170 g masa. Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g.

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2046 kJ / 494 kcal
Tuky 42,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 16,8 g
Sacharidy 6,0 g
z toho cukry 0,4 g
Bílkoviny 21,2 g
Sůl 3,3 g

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Francouzské klobásy
Hmotnost: 0.16 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení