Objednávky expedujeme i v teplých dnech (doplněné o chladící médium).

Klokaní klobáska

Kód: 105
139 Kč / ks
Skladem

Sušená klobása s klokaním masem potěší milovníky exotické zvěřiny. Klokaní maso je jemné a šťavnaté a často je přirovnáváno k srnčímu nebo daňčímu masu. Francouzská klobása se hodí jako tapas k vínu anebo jako jednohubka k poctivému českému pivu.

Rodinná manufaktura SALAISONS MONTSERRET vyrábí v Lyonském regionu klobásy tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří ušlechtilá plíseň, která klobáse dává výraznou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso pocházející z EU, maso z klokana, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření,aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva.

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.

Hmotnost: Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejih vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160gr.

Země původu: Francie

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když panenku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát). 

Výživové hodnoty na 100 g
   
Energetická hodnota 1935kJ/466kcal
Tuky 37,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 14,4 g
Sacharidy 2,6 g
z toho cukry 1,25 g
Bílkoviny 29,4 g
Sůl 6,32 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Francouzské klobásy
Hmotnost: 0.16 kg
Maso: Klokaní
Země původu: Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení