Kouřová paprika pálivá 100g
Kód: 975Související produkty

Francouzská klobása obalená v aromatické červené paprice je skutečnou delikatesou. Paprika rafinovaně doplní chuť vepřového masa a dodá mu na jemné pikantnosti. Na...

Gulášová pasta nepálivá (sladká)Ze 100% maďarských paprikNeobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, polévky, studená kuchyně, k dochucení...
Detailní popis produktu
Čistá hmotnost: 100 g
Složení: 100% mletá sladká paprika I. jakosti, kouř, Maďarsko
Na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1290 kJ / 311 kcal |
Tuky | 11,10 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,69 g |
Sacharidy | 16,56 g |
z toho cukry | 13,79 g |
Bílkoviny | 16,53 g |
Sůl | 0,03 g |
Vlaknina | 39,58 g |
Škrob | 2,77 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské delikatesy, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Země původu: | Maďarsko |

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Papriková pasta páliváZe 100% maďarských paprikNeobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, polévky, studená kuchyně, k dochucení a zdobení...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.