Lionganissa Solá cca 440 g
Kód: 347Související produkty

Cheddar s portským vínem je lahodná kombinace klasického cheddaru s plnou a bohatou chutí portského vína. Cheddar je tvrdý sýr, který se vyrábí z kravského mléka a má výraznou...

Gouda s pistáciemi je delikátní sýr, který vyniká svou krémovou konzistencí a mírně oříškovou chutí. Tento sýr je vyráběn z kravského mléka a je ochucen pistáciemi, což mu...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Gouda s chorizem a lanýžem je pikantní a aromatická kombinace sýra, která určitě potěší každého milovníka dobrého jídla. Tento sýr se vyrábí z kvalitního kravského mléka a je...

Minimální trvanlivost: 5.6.2023 Lionganissa solá je tradiční filipínské jídlo, které se skládá z kořeněné vepřové klobásy, rýže a nakládané zeleniny. Klobása je typicky...

Dárkové kazeta XL pravého uheráku PICK, velké francouzské sušené panenky ST. AGAUNE a výborných maďarských klobás a salámu GYULAI.
Detailní popis produktu
Skladování: Při teplotě do 15 °C.
Země původu: Španělsko
Další informace: Alergeny: laktóza, mléko. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 180 g vepřového masa.
Minimální trvanlivost: 5.6.2023
Energetická hodnota | 1440 kJ / 345 kcal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 7,8 g |
Sacharidy | 4 g |
z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 35 g |
Sůl | 4,5 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | BESTSELLERY DELIKATESY |
---|---|
Hmotnost: | 0.44 kg |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Španělsko |
? Lepek: | Ne |
Položka byla vyprodána… |

Hledáte něco skutečně ostrého? Pekelně ostrý salám je tu pro všechny, kdo u jídla rádi roní slzy a lapají po dechu. Chuť pikantního salámu Pokol si zamilujete. Silná...

Bleu d'Auvergne je francouzský sýr z oblasti Auvergne, který patří mezi nejoblíbenější modré plísňové sýry na světě. Tento sýr se vyrábí z kravského mléka a má silnou, plnou...

Tento sýr je vyroben z kombinace kravského a kozího mléka, které prošly procesem pasterizace. Pasterizace je proces, kdy se mléko zahřívá na vysokou teplotu, aby se zabili...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.