Vyzrálý kozí sýr s černým pepřem - PREMIUM
Kód: 761Související produkty

Sýr vyrobený ze syrového ovčího mléka a s minimálním zráním 270 dní.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z rodinné farmy Veendaler.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek.

3 v 1? Co trojúhelníček to jiný sýr. Ovčí, kravský a kozí sýr. Ideální pro každou akci.

Zralý sýr z kozího mléka s chilli a paprikou. Představuje skutečně jedinečné vlastnosti, jako je dobře spojená, polotvrdá a krémová struktura, s intenzivním buketem a velmi...
Detailní popis produktu
PAIVA Vyzrálý Kozí sýr s černým pepřem - PREMIUM, 190g
Sýry PAIVA se získávají kombinací tradičních metod s moderními výrobními technikami, díky znalostem předávaným po generace. Při jejich výrobě se používá kravské, kozí a ovčí mléko z vybraných ušlechtilých pastvin Trás-os-Montes a údolí Douro v Portugalsku.
Vychutnejte si gurmánskou chuť sýrů PAIVA. Objevte elegantní příchutě a přeneste do svého okolí smysl pro nepopsatelnou sofistikovanost!
Paiva vám nabízí inovativní řadu sýrů pro okamžiky elegance a potěšení, určenou pro milovníky náročnějších chutí.
Podělte se o intimní filozofii pohody a užívejte si života.
Složení: pasterizované kozí mléko, sůl, černý pepř (1%), chlorid vápenatý, syřidla, mléčné kultury.
Alergen: mléko.
Země původu: EU, Země zpracování: Portugalsko.
Ošetřeno na povrchu: konzervační látka E235. Kůra není určena ke konzumaci.
Obsah tuku: 45 – 60%
Uchovávejte při teplotě 0 - 10°C.
Před servírováním ponechte při pokojové teplotě 30 minut.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energie (kJ/kcal): 1588 kJ/383 kcal
Tuk: 32g
Z toho: nasycené mastné kyseliny: 22g
Karbohydráty: 1,5g
Z toho: cukry: <0,5g
Vláknina: < 0,5g
Sacharidy: 22g
Sůl: 1,7g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SÝRY |
---|---|
Hmotnost: | 0.19 kg |
Země původu: | Portugalsko |

Tento zralý CHEDDAR je doplněný whisky, která ještě zvýrazňuje jeho báječnou chuť.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou kousky lanýže.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 6 měsíce vyzrálý. Lehce jsou již cítit krystalky soli. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Rotterdamu

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou nasekané vlašské ořechy.

Zralý sýr z kozího mléka s rozmarýnem. Představuje skutečně jedinečné vlastnosti, jako je dobře spojená, polotvrdá a krémová struktura, s intenzivním buketem a velmi aromatickou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.