Vyzrálý kozí sýr s rozmarýnem - PREMIUM
Kód: 763Související produkty

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek.

Tento červený bochník sýru v sobě skrývá ten nejsmetanovější zralý sýr čedar s ďábelskou kombinací chili a pepře. Nejen že si pochutnáte, ale ještě se i zahřejete.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou sušená rajčata, paprika, cibule, bazalka, tymián, pepř, česnek, olivy.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 6 měsíce vyzrálý. Lehce jsou již cítit krystalky soli. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

Tento červený bochník sýru zraje obvykle 18 měsíců a vytváří intenzivní chuť a rafinovanou texturu.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler.
Detailní popis produktu
PAIVA Vyzrálý Kozí sýr s rozmarýnem - PREMIUM, 190g Sýry PAIVA se získávají kombinací tradičních metod s moderními výrobními technikami, díky znalostem předávaným po generace. Při jejich výrobě se používá kravské, kozí a ovčí mléko z vybraných ušlechtilých pastvin Trás-os-Montes a údolí Douro v Portugalsku.
Vychutnejte si gurmánskou chuť sýrů PAIVA. Objevte elegantní příchutě a přeneste do svého okolí smysl pro nepopsatelnou sofistikovanost!
Paiva vám nabízí inovativní řadu sýrů pro okamžiky elegance a potěšení, určenou pro milovníky náročnějších chutí.
Podělte se o intimní filozofii pohody a užívejte si života.
Složení: pasterizované kozí mléko, sůl, rozmarýn (1%), chlorid vápenatý, syřidla a mléčné kultury.
Země původu: EU, Země zpracování: Portugalsko
Ošetřeno na povrchu: konzervační látka E235. Kůra není určena ke konzumaci.
Obsah tuku: 45 – 60%
Uchovávejte při teplotě 0 - 10°C.
Před servírováním ponechte při pokojové teplotě 30 minut.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energie (kJ/kcal): 1544 kJ/372 kcal
Tuk: 30g
Z toho: nasycené mastné kyseliny: 20g
Karbohydráty: 2,3g
Z toho: cukry: <0,5g
Vláknina: < 0,5g
Proteiny: 23g
Sůl: 1,8g
Doplňkové parametry
Kategorie: | SÝRY |
---|---|
Hmotnost: | 0.19 kg |
Země původu: | Portugalsko |

Zralý sýr z kozího mléka s drceným černým pepřem uvnitř textury a na povrchu potažený kuličkami černého pepře. Představuje intenzivní a kořeněnou chuť s polotvrdou, dobře...

Tento zralý CHEDDAR je doplněný whisky, která ještě zvýrazňuje jeho báječnou chuť.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z rodinné farmy Veendaler.

Sýr vyrobený ze syrového ovčího mléka a s minimálním zráním 270 dní.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Amsterdamu.

Tento extra zralý CHEDDAR s hladkou, krémovou a jedinečnou texturou a chutí je vlajkovou lodí Snowdonia Cheese Company®.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 6 měsíce vyzrálý. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.