Zeleninové špízy pikantní velké - Banderillas
Kód: 393Související produkty

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Gulášová pasta nepálivá (sladká)Ze 100% maďarských paprikNeobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, polévky, studená kuchyně, k dochucení...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Detailní popis produktu
Složení: bezpecková oliva, okurka, celá cibulka, červená paprika, kozí roh, voda, sůl a konzervanty E-260, E-202. Může obsahovat stopy siřičitanů.
Výrobce NUDISCO S.L., země původu Španělsko.
Datum spotřeby viz obal.
Celková váha - 1900 g, Čistá váha - 1100g
Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 108 kJ / 26 kcal
Tuky 1,10 g
Nasycené tuky 0,50 g
Uhlovodíky 2,60 g
Cukry 1,70 g
Bílkoviny 1,60 g
Sůl 2,60 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Španělské delikatesy |
---|---|
Země původu: | Španělsko |

Gulášová pasta nepálivá (sladká)Ze 100% maďarských paprikNeobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, polévky, studená kuchyně, k dochucení...

Papriková pasta páliváZe 100% maďarských paprikNeobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, polévky, studená kuchyně, k dochucení a zdobení...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.