Cheddar Rock Star - extra zralý 200 g
Kód: 773Související produkty

Beemster Royaal je jako kus zlata, který se rozpouští na vašem jazyku. Jeho mírně ořechová a slabě sladká chuť vás přivede k ohromujícímu ochutnávkovému zážitku. BEEMSTER Sýr...

Zralý sýr z kozího mléka s drceným černým pepřem uvnitř textury a na povrchu potažený kuličkami černého pepře. Představuje intenzivní a kořeněnou chuť s polotvrdou, dobře...

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z rodinné farmy Veendaler.

Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíců vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Rotterdamu.

Španělský crema de queso de cabra con miel neboli Krém z kozího sýra s medem. Je to velmi krémový sýr s výraznou příchutí kozího sýra. Ideální pro milovníky sýrů. Nádech...

Sýr vyrobený ze syrového ovčího mléka a s minimálním zráním 270 dní.

Středně měkký a máslový s lehce ostrou příchutí. Sýr je součástí života v celém Holandsku. Beemster Medium je nejvíce konzumovaný sýr v Nizozemsku a díky tomu je...
Detailní popis produktu
Složení: sýr cheddar (z mléka).
Skladování: V chladničce při teplotě 0 - 5 °C.
Země původu: Velká Británie
Další informace: Alergeny: kravské mléko. Čistá hmotnost 200 g. Vhodné pro vegetariány a celiaky. Vosk nejezte, před jídlem jej odstraňte. Produkt je připraven k jídlu a je vhodný k vaření. Nejlépe se podává při pokojové teplotě.
Energetická hodnota | 1680 kJ / 405 kcal |
Tuky | 32,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20,7 g |
Sacharidy | 4,0 g |
z toho cukry | 0,1 g |
Bílkoviny | 24,5 g |
Sůl | 1,6 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | SÝRY, Sýr Cheddar (čedar) |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Druhy sýrů: | Cheddar |

Zralý sýr vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka a lanýži. Doba zrání minimálně 105 dnů.

Manchego - polotvrdý sýr z pasterizovaného ovčího mléka zrající min. 3 měsíce.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.