ZACHRAŇ JÍDLO: 30% SLEVA na sýr Beemster Royall Grand Cru (exp. 28.9).

Blog / Vlog

České fermentované klobásy - dá se maso zkvasit?

Dobrá, voňavá klobása je klasika. Pochutnáme si na ní, když se nám večer nechce vařit, zhltneme ji s...

Překvapivá fakta o pravém maďarském uheráku

Co nejspíš nevíte o maďarském uheráku?  Maďarský uherák najdete na pultech snad všech obchodů....

Francouzské paštiky, teriny, rillettes a foie gras. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Francouzské paštiky, teriny, rillettes, foie gras, jak názvy napovídají, nepůjde o zážitek ze m...

Ochutnávka Choriza z Francie a degustace vína z Moravy

Chcete se na setkání s přáteli pořádně blýsknout? Nabídnout svým známým občerstvení vyladěné do...

5 důvodů proč ochutnat francouzské panenky Saint Agaûne

Sušená panenka Saint Agaûne je opravdovou specialitou. V každém kousnutí ucítíte plnou chuť lib...

Jamon Serrano vs Jamon Iberico, jaký je mezi nimi rozdíl?

Španělská specialita Jamon Serrado se od Jamonu Iberico liší nejenom cenou. Na oblíbených šunkách si...

Mangalica, maďarský národní poklad a VIP mezi prasaty

Mangalica, starouherský druh prasete, patří k Maďarsku stejně nerozlučně jako čabajky, pálivá p...

Poznejte rozdíl mezi Jamon Serrano a Parmskou šunkou a Jambon Sec a Presunto

Pravidelně na tyto názvy narážíme v obchodech nebo na internetu. Chuť sušených šunek si vychutn...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz