Všechny krájené sýry čerstvě krájíme a vakuujeme pro dlouhou trvanlivost. Co se týče teploty, tak se nebojte, používáme chladící vložky, které můžete opakovaně použít.

Blog / Vlog

Francouzské paštiky, teriny, rillettes a foie gras. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Francouzské paštiky, teriny, rillettes, foie gras, jak názvy napovídají, nepůjde o zážitek ze m...

Francouzské CHORIZO s vínem od HRABALA

Ochutnávka Choriza z Francie a degustace vína z Moravy Proč si neudělat radost a neochutnat Francii...

Francouzské panenky Saint Agaune

Francouzské panenky Saint Agaune Proč říkáme francouzským klobáskám Panenky? Jaké jsou příchutě a v...

Jamon Curado VS Jamon Iberico

Jamon Curado VS Jamon Iberico Už jste si určitě položili otázku, jaký je rozdíl, mezi těmito šunkam...

Francouzká panenka jinak?

Vážení přátelé, rád bych Vám touto cestou představil náš nový produkt: jemné plátky. Představte s...

Mangalica - VIP mezi prasaty

Mangalica se vyznačuje dlouhou vlnitou, někdy až kadeřavou srstí, která umožňuje pást se venku i v z...

Jaký je rozdíl mezi Jamon Serrano, Prosciutto di Parma / Parmská šunka, Jambon Sec / Bayonne a Presunto.

Tato jména si pravidelně mýlíme v obchodech, na internetu i v restauracích. Domníváme se, že je fine...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz