To musíte vidět! Novinka: Jamon de bellota 100% IBÉRICO kýty 7,6 kg v dárkovém balení.

České pršuty

Nejprodávanější

PravaKlobasa 10 2020 5
Jelení pršut
Skladem
Kód: 431
 
222 Kč
dančí pršut
Dančí pršut
Skladem
Kód: 433
 
222 Kč
PravaKlobasa 10 2020 7
Hovězí pršut
Skladem
Kód: 432
 
222 Kč
PravaKlobasa 10 2020 6
Uherský bok sušený
Skladem
Kód: 436
 
139 Kč
sušená vepřová panenka
Sušená vepřová panenka
Skladem
Kód: 560/200
 
od 170 Kč
veprovy prsut
 
189 Kč
PravaKlobasa 10 2020 8
Skopový pršut
Skladem
Kód: 434
 
222 Kč
7 položek celkem
PravaKlobasa 10 2020 5
222 Kč

Voňavý jelení pršut nesmí chybět na žádném slavnostním stole. Sušený pršut má cca 250 g a na výrobu 100 g pršutu jsme použili 162 g masa. Můžete se tak spolehnout na to, že si...

Kód: 431
dančí pršut
222 Kč

Dančí pršut váží cca 250 gramů, což je přesně čtvrt kila nevšední dobroty. Ta si získá všechny milovníky masových lahůdek. Na výrobu 100 g dančího pršutu jsme použili 162 g...

Kód: 433
PravaKlobasa 10 2020 7
222 Kč

Hovězí pršut má vysoký obsah kvalitního masa. Sušené libové maso o gramáži cca 250 g se nejprve namočí v soli a směsi koření a následně zraje v suchých, tmavých...

Kód: 432
PravaKlobasa 10 2020 6
139 Kč

Sušený Uherský bok má cca 250 g a je bez kosti. Tradičním způsobem ho necháváme vyrábět v Podkrkonoší. Uherský bok má lehce slanou, plnou chuť a příjemnou vůni. Podávat ho...

Kód: 436
sušená vepřová panenka
od 170 Kč

Sušená vepřová panenka z libového kusu vepřového je prostě TOP. Ochutnejte jednu z nejoblíbenějších masových delikates. Na 100 g sušeného výrobku jsme použili 220 g...

Kód: 560/200
veprovy prsut
189 Kč

Sušená vepřová pečeně ve stylu pršutu váží přibližně 250 gramů, to je přesně čtvrt kila božské chuti, která potěší všechny gurmány. Zrání pečeně probíhá v suchých,...

Kód: 435
PravaKlobasa 10 2020 8
222 Kč

Skopový pršut, který váží cca 250 g, pochází z mladého skopového. Křehké, libové maso má nízké procento tuku, hodí se tak i pro věčné dietáře. Maso se naloží v soli a...

Kód: 434

Český pršut si oblíbíte. Voňavý pršut vyrábíme ručně z libového českého vepřového, hovězího, skopového anebo ze zvěřiny. Jak vzniká pršut pod naší prémiovou značkou PRAVÁ KLOBÁSA? Libové maso naložíme na několik týdnů do směsi soli a koření. Potom ho očistíme a necháme sušit v sušárnách. Tento postup dá masu jeho charakteristickou chuť a jedinečné aroma. Do kterého z nich se zakousnete vy?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení