Všechny naše produkty jsou pro Vás pečlivě baleny. Doprava zdarma nad 1 000 Kč.

Salámy

10 položek celkem
mufloní salám PravaKlobasa web 34
149 Kč –13 %
Mufloní salám
Skladem (> 5 ks)
129 Kč

Mufloní salám.... ?! wow, muflon, paráda!  Mufloní maso se považuje za jedno z nejchutnějších. Spojením původní receptury, tradičního uzení a chutného mufloního a...

Kód: 424
uherak s jalovcem 290
149 Kč –13 %
129 Kč

Uherák s Jalovcem je chuťově výborný salám s lehkou vůní jalovce. Věděli jste, že trhání jalovce je v ČR zakázáno? Pokud si ho přesto chcete utrhnout, tak můžete na Slovensku,...

Kód: 404
jehněčí salám web
199 Kč –25 %
149 Kč
Kód: 429
jelení salám web
199 Kč –25 %
149 Kč
Kód: 430
dančí salám web
199 Kč –20 %
159 Kč
Kód: 428
chorizo PravaKlobasa web 22
249 Kč –8 %
229 Kč

Chorizo vlnka nebo taky čorizo je tradiční španělská lahůdka vyráběna právě v Podkrkonoší. Hlavními ingrediencemi této pochutiny je mleté vepřové maso, mletá paprika a...

Kód: 401
pick uherak maly
399 Kč –33 %
269 Kč

Uherský salám PICK je vyráběn v Szegedi již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý,...

Kód: 302
pick uherak stredni
699 Kč

Uherský salám PICK je vyráběn v Szegedi již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý,...

Kód: 303
pich uherak mangalica
PICK Mangalica, cca 800g
Momentálně nedostupné
849 Kč

Mangalica se vyznačuje dlouhou vlnitou, někdy až kadeřavou srstí, která umožňuje pást se venku i v zimě, a to i v hlubokých mrazech kolem -25°C. Tím prasata dosahují přirozeného...

Kód: 305
PICK velký cca 1,2kg
856,70 Kč

Uherský salám PICK je vyráběn v Szegedi již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý,...

Kód: 304

Salám (z italského salame „solená uzenina, solené maso“) je masný výrobek z hrubě nasekaného masa a dalších přísad. Existuje velké množství druhů salámu, lišících se použitými surovinami (druh masa, složení kořenících směsí apod.) i detaily přípravy.

Salámy jsou velmi hojně rozšířeny v zemích střední Evropy a jižní Evropy, kde se nalézá veliké množství druhů. V ostatních částech světa jsou salámy také známé, ale nejsou rozšířeny v takové míře. A jelikož do střední Evropy patříme, tak si stačí jen vybrat salám dle libosti