Aprikosen - sušené meruňky plněné čerstvým sýrem 250 g
Kód: 0801Související produkty
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Detailní popis produktu
Složení: řepkový olej 44 %, sušené meruňky 45 % (stabilizátor: kyselina askorbová, konzervant: oxid siřičitý, alergeny: siřičitany), náplň z čerstvého sýra z pasterovaného kravského mléka (40 % tuku v sušině) 11 % (čerstvý sýr 93 %, jedlá sůl, koření, zahušťovadla: guma guar, acetát zesíťovaného adipátu škrobu)
Skladování: Při pokojové teplotě.
Země původu: Rakousko
Další informace: Po otevření ihned spotřebujte. Celková hmotnost 250 g, čistá hmotnost 140 g. Alergeny: laktóza, siřičitany.
Energetická hodnota | 1337 kJ / 318 kcal |
Tuky | 14 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,3 g |
Sacharidy | 43 g |
z toho cukry | 29 g |
Bílkoviny | 2,9 g |
Sůl | 0,1 g |
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.