Cerignolské zelené olivy 280 g
Kód: 380Související produkty

Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.

MINIMÁLNÍ DOBA TRVANLIVOSTI 30.03.2023 Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Detailní popis produktu
Složení: zelené olivy, voda, sůl, korektor kyselosti: kyselina mléčná, antioxidační kyselina askorbová
Skladování: Při pokojové teplotě.
Země původu: Itálie
Další informace: Po otevření ihned spotřebujte. Celková hmotnost 280 g. Výrobek může obsahovat pecky. Alergen: kyselina mléčná.
Energetická hodnota | 630 kJ / 150 kcal |
Tuky | 15 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,2 g |
Sacharidy | 3,8 g |
z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 3,4 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Italské delikatesy a speciality |
---|---|
Hmotnost: | 0.28 kg |
Země původu: | Itálie |

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.