České klobásy

U českých klobás od PRAVÉ KLOBÁSY masem nešetříme. Určitě to poznáte sami. Na oblíbené Maďarky anebo fermentované klobásy s daňčím, jelením, skopovým nebo hovězím masem jsme použili 162 g masa na 100 g hotového výrobku. 

Jak probíhá výroba? Klobásy se zaudí studeným kouřem z bukového dřeva, následující dva dny probíhá fermentace a potom klobásky zrají a suší se. Výsledkem jsou poctivé a voňavé uzeniny, na kterých si pochutnáte. Přečtěte si článek o českých fermentovaných klobásách na našem blogu.

Nejprodávanější

dančí klobasa
Dančí klobása 160 g
Skladem
Kód: 0431/160
 
129 Kč
Toskánská klobása 2
Toskánská klobása 160 g
Skladem
Kód: 0437/160
 
109 Kč
PravaKlobasa 10 2020 11
Hovězí klobása 160 g
Skladem
Kód: 0433/160
 
129 Kč
PravaKlobasa 10 2020 14
Jelení klobása 160 g
Skladem
Kód: 0432/160
 
129 Kč
PravaKlobasa 10 2020 12
Skopová klobása 160 g
Skladem
Kód: 0434/160
 
129 Kč
PravaKlobasa 10 2020 10
Maďarka - jemná 160 g
Skladem
Kód: 0435/160
 
119 Kč
1 položek celkem
739 Kč

Objevte chuťovou tradici v elegantním balení. Dárková kazeta českých paštik a klobás je výjimečným dárkem pro všechny, kteří si potrpí na kvalitní, poctivé a chutné výrobky....

Kód: 0912
10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Exkluzivní produkty
Exkluzivní produkty
máme i to, co jiní ne
Rychlá doprava ZDARMA
Rychlá doprava ZDARMA
při nákupu od 1500,-
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz.