Skopová klobása

Kód: 434/160
119 Kč / ks

Zvolte variantu

Skopové klobásy podle původní receptury „dědy Edy“ jsou tradiční masovou pochoutkou. Originální receptura a postup zpracování dávají klobásám nezapomenutelnou masovou chuť. 

Na výrobu 100 g klobás jsme použili 162 g poctivého masa. Klobásy jsou zauzené kouřem z bukového dřeva a potom zrají po dobu dvou týdnů. Výsledkem jsou křehké a chutné fermentované klobásy

Detailní informace

10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
již při nákupu od 1500,-
Rychlá expedice zásilek
Rychlá expedice zásilek
odbavujeme v nejkratším čase
Váha: 160g
Skladem | 434/160
119 Kč / ks

Detailní popis produktu

Složení: skopové maso 51 %, hovězí maso 49 %, jedlá sůl, pepř, česnek, konzervant dusitan sodný, antioxidant erythorban sodný, koření, dextroza, maltodextrin, startovací kultura

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.

Země původu: Česká Republika

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Hmotnost 180 g, pokud není v nabídce jinak. Alergen: hořčice.

 

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1121 kJ / 269 kcal
Tuky 20,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 8 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 18,95 g
Sůl 2,7 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz