Objednávky expedujeme i v teplých dnech (doplněné o chladící médium).

Skopová klobása

Kód: 217/180
109 Kč / ks

Zvolte variantu

Skopové klobásy podle původní receptury „dědy Edy“ jsou tradiční masovou pochoutkou. Originální receptura a postup zpracování dávají klobásám nezapomenutelnou masovou chuť. 

Na výrobu 100 g klobás jsme použili 162 g poctivého masa. Klobásy jsou zauzené kouřem z bukového dřeva a potom zrají po dobu dvou týdnů. Výsledkem jsou křehké a chutné fermentované klobásy

Detailní informace

Váha: 180g
Skladem | 217/180
109 Kč / ks

Detailní popis produktu

Složení: skopové maso 51%, hovězí maso 49%, HOŘČICE,  jedlá sůl, pepř, česnek, konzervant E 250, antioxidant E 316, koření, dextroza, maltodextrin, startovací kultura

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.

Země původu: Česká Republika

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. 

Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota 1121 kJ / 269 kcal
Tuky 20,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 8 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 18,95 g
Sůl 2,7 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: České klobásy
Maso: Jehněčí
Země původu: Česko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení