České pršuty

Český pršut si oblíbíte. Voňavý pršut vyrábíme ručně z libového českého vepřového, hovězího, skopového anebo ze zvěřiny. Jak vzniká pršut pod naší prémiovou značkou PRAVÁ KLOBÁSA? Libové maso naložíme na několik týdnů do směsi soli a koření. Potom ho očistíme a necháme sušit v sušárnách. Tento postup dá masu jeho charakteristickou chuť a jedinečné aroma. Do kterého z nich se zakousnete vy?

Nejprodávanější

sušená vepřová panenka
Sušená vepřová panenka
Skladem
Kód: 449/200
 
od 179 Kč
tempImagezOtwvE
Hovězí pršut plátky 100 g
Skladem
Kód: 443/100
 
149 Kč
PravaKlobasa 10 2020 7
Hovězí pršut 250 g
Skladem
Kód: 443
 
259 Kč
1 položek celkem
PravaKlobasa 10 2020 8
259 Kč

Skopový pršut, který váží cca 250 g, pochází z mladého skopového. Křehké, libové maso má nízké procento tuku, hodí se tak i pro věčné dietáře. Maso se naloží v soli a...

Kód: 444
10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
již při nákupu od 1500,-
Exkluzivní produkty
Exkluzivní produkty
máme i to, co jiní ne
Rychlá expedice zásilek
Rychlá expedice zásilek
odbavujeme v nejkratším čase
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz