Hovězí pršut 250 g
Kód: 0443
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, konzervant dusitan sodný, antioxidant erythorban sodný, koření
Skladování: Skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C.
Země původu: Česká Republika
Další informace: Na výrobu 100 g produktu bylo použito 162 g masa. Bez lepku. Bílý povlak je způsoben solí z výrobku, není vadou. Zauzeno studeným kouřem. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Hmotnost 250 g.
| Energetická hodnota | 689 kJ / 165 kcal | 
| Tuky | 9 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 3,8 g | 
| Sacharidy | 0 g | 
| z toho cukry | 0 g | 
| Bílkoviny | 20,8 g | 
| Sůl | 4,1 g | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | České pršuty | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg | 
| EAN: | 8594066875617 | 
| Maso: | Hovězí | 
| Země původu: | Česko | 
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Produkty pod naší značkou PRAVÁ KLOBÁSA jsou vyráběny v rodinném řeznictví založeném v roce 1926 v Podkrkonoší
My řezníci bereme svoji práci jako poslání, a proto je pro nás nejdůležitější zdraví, kvalita, chuť a spokojenost Vás, zákazníků. Preferujeme osobní přístup a snažíme se vyhovět Vašim přáním. Ve výrobně masných výrobků pracují odborně vyškolení zaměstnanci pod vedením technologa a mistra masné výroby.


 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            