Mini játrová paštika s restovanou cibulkou 50 g
Kód: 1556

Související produkty

Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...

Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...

Škvarkové pesto je netradiční česká variace na známé italské pesto, které si získává oblibu mezi milovníky domácí kuchyně a originálních chutí. Tento recept spojuje škvarky,...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, 30 % vepřová játra, 18 % cibule, uzené maso, paštikové koření, jedlá sůl
Skladování: V temnu při teplotě do 30 °C. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 50 g. Bez lepku a bez laktózy. Bez alergenů. Bez přidaných rychlosolí
Energetická hodnota | 1159 kJ / 280 kcal |
Tuky | 25 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,4 g |
Sacharidy | 1,2 g |
z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 1,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |
Laktóza: | Ne |

Luncheon meat získala popularitu díky své pohodlnosti a dlouhé trvanlivosti. Je spolehlivým základem pro outdoorové aktivity, jako je kempování nebo turistika, protože...

Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....

Vepřové škvarky v sádle jsou skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete je přidat do těsta na chléb, do koláčů nebo do těsta na palačinky, aby získaly bohatou chuť a křupavost. Jsou...

Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.