Játrová paštika s restovanou cibulkou 50 g
Kód: 1556

Související produkty

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Jelení paštika s brusinkami je lahodná specialita, která propojuje intenzivní chuť zvěřiny s příjemnou sladkostí brusinek. Základ tvoří jemně mleté maso z jelena, které je...

Hovězí maso s česnekem je skvělou kombinací, která nabízí silnou a bohatou chuťovou explozi. Česnek, s jeho charakteristickou ostrou a aromatickou vůní, se výborně doplňuje s...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, 30 % vepřová játra, 18 % cibule, uzené maso, paštikové koření, jedlá sůl
Skladování: V temnu při teplotě do 30 °C. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 50 g. Bez lepku a bez laktózy. Bez alergenů. Bez přidaných rychlosolí
Energetická hodnota | 1159 kJ / 280 kcal |
Tuky | 25 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,4 g |
Sacharidy | 1,2 g |
z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 1,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |
Laktóza: | Ne |

Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...

Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.