Játrová paštika 190 g
Kód: 1508Související produkty
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Králičí paštika s tymiánem je lahodným pokrmem, který spojuje jemnost králičího masa s aromatickou vůní a bylinkovou chutí tymiánu. Tato paštika je známá svou delikátní...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Škvarková pomazánka je pochoutka plná výrazné chuti a křupavé textury, která je vyrobena z vepřových škvarků. Tato pomazánka je oblíbená pro svou jedinečnou kombinaci slaného,...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové sádlo min. 38 %, vepřová játra min. 30 %, vepřové maso min. 25 %, cibule, česnek, jedlá sůl, směs koření
Skladování: Při teplotě 5 °C až 25 °C. Po otevření skladujte v lednici do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 190 g. Bez lepku.
Energetická hodnota | 1786 kJ / 432 kcal |
Tuky | 41,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13,8 g |
Sacharidy | 2,53 g |
z toho cukry | 0,38 g |
Bílkoviny | 12,17 g |
Sůl | 1,3 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Hmotnost: | 0.19 kg |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |
Vepřové sádlo škvařené je známé pro svou bohatou a sýtou chuť, která potěší milovníky tradičních jídel. Má také vysoký obsah tuků, takže se doporučuje konzumovat ho v mírném...
Vepřové škvarky v sádle jsou skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete je přidat do těsta na chléb, do koláčů nebo do těsta na palačinky, aby získaly bohatou chuť a křupavost. Jsou...
Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.