Jelení terina s koňakem 280 g
Kód: 0881Související produkty
Vepřové škvarky v sádle jsou skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete je přidat do těsta na chléb, do koláčů nebo do těsta na palačinky, aby získaly bohatou chuť a křupavost. Jsou...
Škvarková pomazánka je pochoutka plná výrazné chuti a křupavé textury, která je vyrobena z vepřových škvarků. Tato pomazánka je oblíbená pro svou jedinečnou kombinaci slaného,...
Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, jelení maso 21 %, kuřecí játra, mléko, vejce, sůl, koňak 1 %, koření, přírodní aroma.
Skladování: Při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 4 °C a spotřebujte do 2-3 dnů.
Země původu: Francie
Další informace: Po otevření ihned spotřebujte. Celková hmotnost 280 g. Alergeny: vejce, mléko. Nejlépe podávejte chlazené.
Energetická hodnota | 1195 kJ / 287 kcal |
Tuky | 25,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,1 g |
Sacharidy | 0,44 g |
z toho cukry | 0,44 g |
Bílkoviny | 13,9 g |
Sůl | 1,52 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Hmotnost: | 0.28 kg |
Maso: | Vepřové, Jelení, Kuřecí |
Země původu: | Francie |
Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Bůčková paštika s chilli je pikantní a lahodný pokrm, který kombinuje bohatou chuť vepřového bůčku s ohnivou pálivostí chilli papriček. Tato paštika nabízí zajímavou kombinaci...
Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.