Česneková pasta 160 g
Kód: 0847![10 let s Vámi](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/banners/ikony-roky_10.png?653a76f0)
![Doprava ZDARMA](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/banners/doprava_zdarma.png?653a77ff)
![Rychlá expedice zásilek](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/banners/rychla_expedice.png?653a7cb4)
Související produkty
![madar sladka paprika](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/311_madar-sladka-paprika.jpg?6619164c
)
Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...
![Mletá paprika pálivá 50 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/762_mleta-paprika-paliva-50-g.jpg?6619164c
)
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
![paprikovy krem palivy](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/290_paprikovy-krem-palivy.jpg?6619164c
)
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
![Paprika mletá sladká 100g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/1405_paprika-mleta-sladka-100g.jpg?6619164c
)
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
![Paprikový krém pálivý 160 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/2974_paprikovy-krem-palivy-160-g.jpg?6619164c
)
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Detailní popis produktu
Složení: maďarský česnek, sorban draselný, sůl, antioxidant sulfid draselný, kyselina citrónová
Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu.
Země původu: Maďarsko
Doplňující informace: Vyrobeno podle HACCP systému zpracování. Hmotnost 160 g.
Energetická hodnota | 325 kJ / 77 kcal |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 13,1 g |
z toho cukry | 12,8 g |
Bílkoviny | 4,6 g |
Škrob | 0,3 g |
Vláknina | 1,6 g |
Sůl | 11,05 g |
![paprika sklo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/305_paprika-sklo.jpg?6619164c
)
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
![paliva paprika](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/765_paliva-paprika.jpg?6619164c
)
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
![gulas krem palivy](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/299_gulas-krem-palivy.jpg?6619164c
)
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
![Cerignolské zelené olivy](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/1375_cerignolske-zelene-olivy.jpg?6619164c
)
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
![paprika sklo 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/308_paprika-sklo-2.jpg?6619164c
)
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.