Gulášová pasta nepálivá 160 g
Kód: 0843Související produkty
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Detailní popis produktu
Složení: čerstvá mletá sladká paprika, pritamin paprika, sůl, červená cibule, rajčatový protlak, cukr, koření, kyselina citronová, konzervant K-sorbát
Energetická hodnota | 270 kJ / 65 kcal |
Tuky | 1,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 7,2 g |
z toho cukry | 6 g |
Bílkoviny | 2,8 g |
Škrob | 1,2 g |
Vláknina | 4,2 g |
Sodík | 12,05 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
Země původu: | Maďarsko |
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.