Gulášová pasta nepálivá 160 g
Kód: 843


Související produkty

Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Detailní popis produktu
Složení: čerstvá mletá sladká paprika, pritamin paprika, sůl, červená cibule, rajčatový protlak, cukr, koření, kyselina citronová, konzervant K-sorbát
Energetická hodnota | 226 kJ / 54 kcal |
Tuky | 1,72 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,23 g |
Sacharidy | 5,07 g |
z toho cukry | 3,99 g |
Bílkoviny | 2,4 g |
Škrob | 1,08 g |
Vláknina | 4,4 g |
Sodík | 3,69 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
Země původu: | Maďarsko |

Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.