Kachní foie gras 2 x 40 g
Kód: 0867Související produkty
Milovníci zvěřiny, pozor! Ulovte si kančí paštiku s jalovcem, která chutná bez nadsázky dokonale. Výtečné maso z mladého divočáka v kombinaci s drůbežím masem, vepřovým sádlem,...
Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...
Paštika z divočáka na červeném víně je vynikající delikatesa, která spojuje divokou chuť masa se sofistikovanou jemností červeného vína. Divočák je pro výraznou chuť ideálním...
Detailní popis produktu
Složení: kachní foie gras 88 %, jedlá sůl, pitná voda, koňak, cukr, koření, antioxidant askorban sodný, konzervant dusitan sodný
Skladování: Foie gras skladujte při teplotě 0 až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Původ: Francie
Další informace: Hmotnost 2 × 40 g.
Energetická hodnota | 1904 kJ / 462 kcal |
Tuky | 48 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
Sacharidy | 2,1 g |
z toho cukry | 1,4 g |
Bílkoviny | 5,8 g |
Sůl | 1,2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a..., Francouzské paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Země původu: | Francie |
Hovězí maso s česnekem je skvělou kombinací, která nabízí silnou a bohatou chuťovou explozi. Česnek, s jeho charakteristickou ostrou a aromatickou vůní, se výborně doplňuje s...
Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Vepřové sádlo škvařené je známé pro svou bohatou a sýtou chuť, která potěší milovníky tradičních jídel. Má také vysoký obsah tuků, takže se doporučuje konzumovat ho v mírném...
Škvarková pomazánka je pochoutka plná výrazné chuti a křupavé textury, která je vyrobena z vepřových škvarků. Tato pomazánka je oblíbená pro svou jedinečnou kombinaci slaného,...
Paštika z grilovaného kuřátka je lahodná specialita, která spojuje jemnost kuřecího masa s neodolatelným aroma grilování. Připravuje se z mladého kuřete, které je nejprve pomalu...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.