Husí foie gras 2 x 40 g
Kód: 0868Související produkty
Milovníci zvěřiny, pozor! Ulovte si kančí paštiku s jalovcem, která chutná bez nadsázky dokonale. Výtečné maso z mladého divočáka v kombinaci s drůbežím masem, vepřovým sádlem,...
Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...
Králičí paštika je lahodná a jemná delikatesa, která si získává stále větší oblibu díky své lehké a vyvážené chuti. Králičí maso je samo o sobě velmi jemné a obsahuje méně tuku...
Srnčí paštika s portským vínem je delikatesa, která spojuje jemnou chuť srnčího masa s bohatým a aromatickým portským vínem. Srnčí maso je jemné, křehké a má výraznou, ale...
Paštika z grilovaného kuřátka je lahodná specialita, která spojuje jemnost kuřecího masa s neodolatelným aroma grilování. Připravuje se z mladého kuřete, které je nejprve pomalu...
Detailní popis produktu
Složení: husí foie gras 88 %, jedlá sůl, pitná voda, cukr, koření, antioxidant askorban sodný, konzervant dusitan sodný
Skladování: Foie gras skladujte při teplotě 0 až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Původ: Francie
Další informace: Hmotnost 2 x 40 g.
Energetická hodnota | 1792 kJ / 435 kcal |
Tuky | 45 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 1,5 g |
z toho cukry | 1,5 g |
Bílkoviny | 6,7 g |
Sůl | 1,3 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a..., Francouzské paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Země původu: | Francie |
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Kachní paštika s jablky je delikátní pochoutka, která spojuje jemnou chuť kachního masa s osvěžující sladkostí jablek. Při přípravě se nejprve upraví a jemně namele, aby získalo...
Vepřové ve vlastní šťávě je lahodným pokrmem, který nabízí autentickou a intenzivní chuť vepřového masa, které je pečené a dušené ve své vlastní šťávě. Tato metoda vaření...
Kachní foie gras jsou tím pravým předkrmem k luxusní večeři. Kachní foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším francouzským delikatesám. Byla by proto škoda je neokusit....
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.