Gulášová pasta pálivá 160 g
Kód: 0844

Související produkty

Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...

Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...

Francouzská klobása obalená v aromatické červené paprice je skutečnou delikatesou. Paprika rafinovaně doplní chuť vepřového masa a dodá mu na jemné pikantnosti. Na...

Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.

Spotřebujte do: 06/2025 Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často...

Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...

Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Detailní popis produktu
Složení: čerstvá mletá sladká a pálivá paprika, pritamin paprika, sůl, červená cibule, rajčatový protlak, cukr, koření, kyselina citronová, konzervant K-sorbát
Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Hmotnost 160 g.
Energetická hodnota | 226 kJ / 54 kcal |
Tuky | 1,72 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,23 g |
Sacharidy | 5,07 g |
z toho cukry | 3,99 g |
Bílkoviny | 2,4 g |
Škrob | 1,08 g |
Vláknina | 4,4 g |
Sodík | 3,69 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
EAN: | 5997506505717 |
Země původu: | Maďarsko |

Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...

Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.