Gulášová pasta pálivá 160 g
Kód: 387Související produkty

Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Detailní popis produktu
Složení: čerstvá mletá sladká a pálivá paprika, pritamin paprika, sůl, červená cibule, rajčatový protlak, cukr, koření, kyselina citronová, konzervant K-sorbát
Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Hmotnost 160 g.
Energetická hodnota | 226 kJ / 54 kcal |
Tuky | 1,72 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,23 g |
Sacharidy | 5,07 g |
z toho cukry | 3,99 g |
Bílkoviny | 2,4 g |
Škrob | 1,08 g |
Vláknina | 4,4 g |
Sodík | 3,69 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
Země původu: | Maďarsko |

Datum spotřeby: 3.6.2023 Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické...

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.