Mini králičí paštika 50 g
Kód: 1553

Související produkty

Kachní foie gras s kapkou koňaku je exkluzivní delikatesa, která v sobě snoubí bohatou a jemnou chuť husích nebo kachních jater s jemným nádechem luxusního alkoholu. Foie gras...

Játrová paštika je delikátní a bohatě chutnající pochoutka, která se vyrábí z jatečně zpracovaného játrového masa. Tato paštika je známá svou jemnou a krémovou texturou, která...
Detailní popis produktu
Složení: 51 % králičí maso, vepřové maso, mrkev, celer, cibule, jedlá sůl, koření
Skladování: V temnu při teplotě do 30 °C. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 50 g. Bez lepku a bez laktózy. Alergen: celer.
Energetická hodnota | 925 kJ / 223 kcal |
Tuky | 18 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,6 g |
Sacharidy | < 0,5 g |
z toho cukry | < 0,5 g |
Bílkoviny | 16 g |
Sůl | 1,0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Maso: | Vepřové, Králičí |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |
Laktóza: | Ne |

Trhaná kachna je pokrm plný chuti a šťavnatosti, který získal popularitu díky své bohaté a jedinečné chuti. Při přípravě se kachna peče nebo dusí, dokud maso není měkké a snadno...

Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzským pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Bůčková paštika s chilli je pikantní a lahodný pokrm, který kombinuje bohatou chuť vepřového bůčku s ohnivou pálivostí chilli papriček. Tato paštika nabízí zajímavou kombinaci...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.