Jemně pálivá sušená francouzská panenka 120 g
Kód: 0184
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, sůl, paprika, laktóza, dextróza, cukr, sušené mléko, víno, koření, konzervační látky dusičnan draselný a dusitan sodný, kolagenní obal - kolagen, voda, rostlinný glycerin
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 18 °C.
Země původu: Francie
Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásu servírujete dětem. Na výrobu 100 g klobásy bylo použito 197 g vepřového masa z EU. Hmotnost 120 g. Alergeny: laktóza, mléko.
Spotřebujte do: 14.01.2026
| Energetická hodnota | 1309 kJ / 294 kcal |
| Tuky | 16,5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5,2 g |
| Sacharidy | 2,2 g |
| z toho cukry | 2,2 g |
| Bílkoviny | 38,9 g |
| Sůl | 4,36 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Francouzská sušená panenka |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.12 kg |
| EAN: | 3450160007963 |
| Maso: | Vepřové |
| Země původu: | Francie |
| ? Lepek: | Ne |
| Laktóza: | Ano |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Vypráví se, že v zemích Agaûne, bývalých burgundských zemích, které se táhly od srdce Švýcarska až po Auvergne, byl vyroben produkt s jedinečnou chutí sušeného masa. Tato specialita je stále připravována podle tradičních a utajených receptur. Pro delikatesy St.Agaûne jsou vybrány nejlepší kusy masa z nejušlechtilejších kusu vepřového.
Saint Agaune je klobása? Ne, je to božské, něžné a zároveň chutné pokušení.
Jemná chuť sušeného masa a 2,5x méně tuku než klasická suchá klobása, určitě podlehnete pokušením...
Objevte všechny chutě SAINT AGAUNE...

