Olivy s černým lanýžem 280 g
Kód: 857Související produkty

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

MINIMÁLNÍ DOBA TRVANLIVOSTI 30.03.2023 Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Detailní popis produktu
Složení: zelené olivy bez pecky 53 %, slunečnicový olej, náplň 8 % (žampiony, černé olivy, sůl, bramborový škrob, lanýžové aroma 0,1 %, stabilizátor barvy glukonát železnatý), sůl, vinný ocet bílý, přírodní aroma, regulátory chuti: kyselina sírová a kyselina askorbová
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce.
Země původu: Itálie
Další informace: Může obsahovat stopy pšenice, tuňáka, mléka a ořechů. Může obsahovat pecky. Hmotnost 280 g.
Energetická hodnota | 409 kJ / 98 kcal |
Tuky | 8,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,3 g |
Sacharidy | 5,5 g |
z toho cukry | 1,5 g |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl | 2,2 g |

Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...

Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.