Olivy s černým lanýžem 280 g
Kód: 814Související produkty

Spotřebujte do: 23.6.2023 Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký....

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Detailní popis produktu
Složení: zelené olivy bez pecky 53 %, slunečnicový olej, náplň 8 % (žampiony, černé olivy, sůl, bramborový škrob, lanýžové aroma 0,1 %, stabilizátor barvy glukonát železnatý), sůl, vinný ocet bílý, přírodní aroma, regulátory chuti: kyselina sírová a kyselina askorbová
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce.
Země původu: Itálie
Další informace: Může obsahovat stopy pšenice, tuňáka, mléka a ořechů. Může obsahovat pecky. Hmotnost 280 g. Objem 314 ml.
Energetická hodnota | 409 kJ / 98 kcal |
Tuky | 8,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,3 g |
Sacharidy | 5,5 g |
z toho cukry | 1,5 g |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl | 2,2 g |

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...

Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.