Škvarková pomazánka 180 g
Kód: 1510

Související produkty

Škvarkové pesto je netradiční česká variace na známé italské pesto, které si získává oblibu mezi milovníky domácí kuchyně a originálních chutí. Tento recept spojuje škvarky,...

Vepřové škvarky v sádle jsou skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete je přidat do těsta na chléb, do koláčů nebo do těsta na palačinky, aby získaly bohatou chuť a křupavost. Jsou...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové škvartky min. 60 %, vepřové škvařené sádlo, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), kapie, cibule, česnek, jedlá sůl, mletý pepř
Skladování: Při teplotě 5 °C až 30 °C. Po otevření skladujte v lednici do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
Země původu: Česká republika
Další informace: Hmotnost 180 g. Bez lepku. Alergen: hořčice.
Energetická hodnota | 2781 kJ / 664 kcal |
Tuky | 69 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 27 g |
Sacharidy | 1,5 g |
z toho cukry | 0,9 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 1,7 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAŠTIKY a... |
---|---|
Hmotnost: | 0.22 kg |
EAN: | 8594174650083 |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Česko |
? Lepek: | Ne |

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...

Husí foie gras – zakousněte se do francouzského národního gastronomického dědictví. Foie gras patří vedle lanýžů a kaviáru k největším lahůdkám země galského kohouta. Byla by...

Vepřové ve vlastní šťávě je lahodným pokrmem, který nabízí autentickou a intenzivní chuť vepřového masa, které je pečené a dušené ve své vlastní šťávě. Tato metoda vaření...

Kachní paštika s jablky je delikátní pochoutka, která spojuje jemnou chuť kachního masa s osvěžující sladkostí jablek. Při přípravě se nejprve upraví a jemně namele, aby získalo...

Paštika z divočáka na červeném víně je vynikající delikatesa, která spojuje divokou chuť masa se sofistikovanou jemností červeného vína. Divočák je pro výraznou chuť ideálním...

Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.