Sunnypepp - Žluté papričky plněné čerstvým sýrem 250 g
Kód: 803Související produkty

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Detailní popis produktu
Složení: řepkový olej 44 %, cherry papričky 30 %, náplň z čerstvého sýra z pasterovaného kravského mléka (40 % tuku v sušině) 26 % (čerstvý sýr 93 %, jedlá sůl, koření, zahušťovadla: guma guar, acetát zesíťovaného adipátu škrobu)
Skladování: Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Rakousko
Další informace: Celková hmotnost 250 g, čistá hmotnost 140 g.
Energetická hodnota | 915 kJ / 220 kcal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,7 g |
Sacharidy | 14 g |
z toho cukry | 12 g |
Bílkoviny | 4,4 g |
Sůl | 0,43 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Rakouské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Země původu: | Rakousko |

Spotřebujte do: 23.6.2023 Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký....

Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...

Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.