Yellobell - Mini patizony plněné čerstvým sýrem 250 g
Kód: 399Související produkty

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

MINIMÁLNÍ DOBA TRVANLIVOSTI 30.03.2023 Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš...
Detailní popis produktu
Složení: řepkový olej 44 %, yellobell minipatison 39 %, náplň z čerstvého sýra z pasterovaného kravského mléka (40 % tuku v sušině) 17 % (čerstvý sýr, jedlá sůl, koření, zahušťovadla: guma guar, acetát zesíťovaného adipátu škrobu)
Skladování: Po otevření ihned spotřebujte.
Země původu: Rakousko
Další informace: Celková hmotnost 250 g, čistá hmotnost 140 g.
Energetická hodnota | 628 kJ / 152 kcal |
Tuky | 13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,9 g |
Sacharidy | 5,3 g |
z toho cukry | 3,6 g |
Bílkoviny | 3,2 g |
Sůl | 0,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Rakouské delikatesy a speciality, Rakouské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Země původu: | Rakousko |

Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...

Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...

Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.