Au Comté Fondant - jemná klobása se sýrem 120 g
Kód: 0185Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso, sůl, sýr Comté 3,6 %, laktóza, dextróza, paprika, cukr, sušené mléko, víno, koření, konzervační látky dusičnan draselný a dusitan sodný, aroma, fermenty, kolagenní bal (kolagen, voda, rostlinný glycerin)
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 18 °C.
Země původu: Francie
Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásu servírujete dětem. Na výrobu 100 g klobásy bylo použito 189 g vepřového masa z EU. Hmotnost 120 g.
Spotřebujte do: 12.11.2024
Energetická hodnota | 1333 kJ / 319 kcal |
Tuky | 16,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,8 g |
Sacharidy | 2,5 g |
z toho cukry | 2,3 g |
Bílkoviny | 40,0 g |
Sůl | 4,4 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Francouzská sušená panenka |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Francie |
? Lepek: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Vypráví se, že v zemích Agaûne, bývalých burgundských zemích, které se táhly od srdce Švýcarska až po Auvergne, byl vyroben produkt s jedinečnou chutí sušeného masa. Tato specialita je stále připravována podle tradičních a utajených receptur. Pro delikatesy St.Agaûne jsou vybrány nejlepší kusy masa z nejušlechtilejších kusu vepřového.
Saint Agaune je klobása? Ne, je to božské, něžné a zároveň chutné pokušení.
Jemná chuť sušeného masa a 2,5x méně tuku než klasická suchá klobása, určitě podlehnete pokušením...
Objevte všechny chutě SAINT AGAUNE...