Jelení klobásy
Kód: 405Související produkty

Kančí sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret.

Oslí sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret.

Uherský salám PICK je vyráběn v Szegedi již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý,...

Jehněcí klobása respektive klobásy, protože je balíme po dvou, váží 180gr. Klobásy se připravuje podle původní receptury “dědy Kazdy”. Vysoký obsah kvalitního masa...

Hovězí fermentované klobásky, které váží cca 180gr jsou vyráběny tradiční metodou uzení. Klobásy jsou z kvalitních surovin a mají vysoký podíl masa. Neváhejte ochutnat pár...

Maďarka, dříve Čabajka, z Úpice dostala ocenění Zlatý Ibucob 2000, udělená na mezinárodním potravinářském veletrhu Salima.

Dančí fermentované klobásky. Věděli jste, že daněk se chová především na farmách i když patří mezi divokou zvěř. Tato zvěřina vyniká výraznou chutí, vůní a je velmi šťavnaté....
Detailní popis produktu
Na 100 kg hotového výrobku bylo použito 162 kg masa
Složení: 51% jelení maso, 49% hovězí maso, HOŘČICE, jedlá sůl, pepř, E250 konzervant, E316 antioxidant, koření, dextroza, maltodextrin, startovací kultura
Bez lepku
Skladovat do 20 °C

Doplňkové parametry
Kategorie: | České klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |