ZACHRAŇ JÍDLO: 30% SLEVA na sýr Beemster Royall Grand Cru (exp. 28.9).

Kančí klobáska 160 g

Kód: 104
139 Kč / ks
Skladem

Vepřová klobása s divočákem je pochoutkou, která nadchne všechny milovníky voňavé zvěřiny. Sušená klobása se hodí jako tapas k vínu anebo jako jednohubka k poctivému českému pivu. 

Rodinná manufaktura SALAISONS MONTSERRET vyrábí v Lyonském regionu klobásy tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří ušlechtilá plíseň, která klobáse dává výraznou nezaměnitelnou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: vepřové maso pocházející z EU, kančí maso, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, zrání fermenty, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní vepřová střeva

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.

Země původu: Francie

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergen: laktóza (mléčný derivát). Hmotnost je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g.

 

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1986 kJ / 479 kcal
Tuky 40,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 16,7 g
Sacharidy 1,8 g
z toho cukry 1,19 g
Bílkoviny 27,1 g
Sůl 5,28 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Francouzské klobásy
Hmotnost: 0.16 kg
Maso: Kančí
Země původu: Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz