Býčí klobáska
Kód: 101Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: Vepřové maso pocházející z EU, býčí maso, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní vepřová střeva.
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.
Hmotnost: Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejih vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160gr.
Země původu: Francie
Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když panenku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát).
Energetická hodnota | 2051kJ/494kcal |
Tuky | 41,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16,6 g |
Sacharidy | 4,4 g |
z toho cukry | 1,33 g |
Bílkoviny | 25,5 g |
Sůl | 4,95 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Francouzské klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
Maso: | Vepřové |
Země původu: | Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.