Jelení klobáska 160 g

Kód: 0102
139 Kč / ks
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Málokdo odolá francouzské klobásce s jelením masem. Jelení maso je málo tučné, a tak se hodí i pro ty, kteří dbají o svou linii. V sušené klobáse se snoubí prvotřídní masové aroma a chuť kvalitních surovin. Bude těžké zůstat jen u jedné.  

Klobásy francouzské značky SALAISONS MONTSERRET jsou vyráběny tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří ušlechtilá plíseň, která klobáse dává výraznou nezaměnitelnou chuť. 

Detailní informace

10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
již při nákupu od 1500,-
Rychlá expedice zásilek
Rychlá expedice zásilek
odbavujeme v nejkratším čase

Detailní popis produktu

Složení: vepřové maso pocházející z EU, jelení maso, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, zrání fermenty, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní vepřová střeva

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.

Země původu: Francie

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát). Hmotnost je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 138 g vepřového a 21,5 g jeleního masa.

 

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1951 kJ / 470 kcal
Tuky 39,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 15,9 g
Sacharidy 2,3 g
z toho cukry 0,91 g
Bílkoviny 27,4 g
Sůl 5,25 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Francouzské klobásy
Hmotnost: 0.16 kg
Maso: Vepřové, Jelení
Země původu: Francie
? Lepek: Ne
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Vznik tohoto francouzského řeznictví datujeme k roku 1936 pradědečkem Nicolasem Montserret. Od počátku vzniku společnosti se vyrábí a prodává v přátelském a veselém duchu. Řeznictví vyrábí více než 40 různých výrobků od klobás, šunek a klobás :). Tradice a know-how byly předávány po 4 generace, což těmto produktům dává jedinečnou a nesrovnatelnou chuť. Zde si zákazník může pochutnat na netradičních chutích, například sušené klobásy jsou i s ovocem: borůvky, fíky, s ořechy, s různými druhy sýru či s různými masy. Kachna, jelen, králík, býk a to není vše. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz