Objednávky expedujeme i v teplých dnech (doplněné o chladící médium).

Klobáska v pepři

Kód: 121
139 Kč / ks
Skladem

Francouzská klobása obalená v aromatickém černém pepři je skutečnou lahůdkou. Koření zvýrazní, ale nepřebíjí chuť prémiového vepřového masa. Na francouzské klobáse v pepři si pochutnají i ti, kteří neholdují ostřejším delikatesám. 

Klobásy francouzské značky SALAISONS MONTSERRET jsou vyráběny tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří ušlechtilá plíseň, která klobáse dává výraznou nezaměnitelnou chuť. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso pocházející z EU,  černý pepř 5%, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření,aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva.

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.

Hmotnost: Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejih vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160gr.

Země původu: Francie

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když panenku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát). 

Výživové hodnoty na 100 g
   
Energetická hodnota 1979kJ/477kcal
Tuky 40 g
z toho nasycené mastné kyseliny 15,5 g
Sacharidy 1,7 g
z toho cukry 1,2 g
Bílkoviny 27,7 g
Sůl 4,47 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Francouzské klobásy, Francouzské delikatesy
Hmotnost: 0.16 kg
Země původu: Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení