Klobáska v paprice 160 g
Kód: 120


Související produkty

Francouzská klobása obalená v aromatickém černém pepři je skutečnou lahůdkou. Koření zvýrazní, ale nepřebíjí chuť prémiového vepřového masa. Na francouzské klobáse...

Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...

Zkoušeli jste už klobásu s pštrosem? Nenechte si ujít tento gurmánský zážitek. Pštrosí maso zůstává příjemně šťavnaté i po vysušení a svou chutí připomíná telecí s příchutí...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso pocházející z EU, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, fermenty zrání, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.
Země původu: Francie
Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát). Hmotnost je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 170 g vepřového masa.
Energetická hodnota | 1979 kJ / 477 kcal |
Tuky | 40 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 15,5 g |
Sacharidy | 1,7 g |
z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 27,7 g |
Sůl | 4,47 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Francouzské klobásy, Francouzské delikatesy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
Země původu: | Francie |

Málokdo odolá francouzské klobásce s jelením masem. Jelení maso je málo tučné, a tak se hodí i pro ty, kteří dbají o svou linii. V sušené klobáse se snoubí prvotřídní masové...

Francouzská klobása s býčím masem má výraznou chuť a lahodné aroma. Na býčí klobáse si skvěle pochutnáte v kombinaci s čerstvým pečivem. Hodí se i jako tapas ke...

Francouzská klobása s kachním masem je chuťově výrazná a má příjemné masové aroma. Sušenou pochoutku je ideální kombinovat s kvalitními sýry, čerstvou bagetou anebo si k ní...

Francouzská klobása s vyzrálým sýrem Bleu D'Auvergne je skutečnou lahůdkou. Kravský sýr podtrhne, ale nepřebíjí chuť prémiového vepřového masa. Na sušené francouzské klobáse si...

Francouzská klobása s borůvkami v sobě pojí chuť kvalitního vepřového masa a lehce kyselých lesních borůvek. Rafinovaná kombinace potěší každého milovníka nevšední chuti....

Francouzská klobása s česnekem v sobě snoubí chuť prvotřídního vepřového masa a česneku. Rafinovaná kombinace potěší každého milovníka nevšedních delikates. Klobása se hodí...

Francouzská klobása obalená v aromatickém černém pepři je skutečnou lahůdkou. Koření zvýrazní, ale nepřebíjí chuť prémiového vepřového masa. Na francouzské klobáse...

Vepřová klobása s divočákem je pochoutkou, která nadchne všechny milovníky voňavé zvěřiny. Sušená klobása se hodí jako tapas k vínu anebo jako jednohubka k poctivému českému...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.