Mletá paprika sladká 50 g
Kód: 0851Související produkty
Francouzská klobása obalená v aromatické červené paprice je skutečnou delikatesou. Paprika rafinovaně doplní chuť vepřového masa a dodá mu na jemné pikantnosti. Na...
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...
Detailní popis produktu
Složení: 100 % mletá sladká paprika I. jakosti
Skladování: Na suchém místě.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Čistá hmotnost 50 g.
Energetická hodnota | 1290 kJ / 311 kcal |
Tuky | 11,10 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,69 g |
Sacharidy | 16,56 g |
z toho cukry | 13,79 g |
Bílkoviny | 16,53 g |
Sůl | 0,08 g |
Vlaknina | 39,58 g |
Škrob | 2,77 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Země původu: | Maďarsko |
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.