Olivy plněné krémem Peccorino 280 g
Kód: 812Související produkty

Spotřebujte do: 23.6.2023 Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký....

Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Detailní popis produktu
Složení: zelené olivy bez pecky 54 %, slunečnicový olej, náplň 8 % [česnek, ovčí sýr Pecorino Romano DOP 3 % (ovčí mléko, sůl, syřidlo), bramborová moučka, strouhanka (pšeničná mouka, sůl, droždí)], sůl, regulátory kyselosti kyselina mléčná a kyselina citrónová, antioxidant kyselina askorbová
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladu a suchu.
Země původu: Itálie
Další informace: Alergeny: ovčí sýr, ovčí mléko, pšeničná mouka. Může obsahovat pecky. Hmotnost 280 g.
Energetická hodnota | 732 kJ / 175 kcal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,1 g |
Sacharidy | 5,7 g |
z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 3,3 g |
Sůl | 2,6 g |

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...

Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.