Paprikový krém jemný 160 g
Kód: 0848![10 let s Vámi](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/banners/ikony-roky_10.png?653a76f0)
![Doprava ZDARMA](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/banners/doprava_zdarma.png?653a77ff)
![Rychlá expedice zásilek](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/banners/rychla_expedice.png?653a7cb4)
Související produkty
![gulasova pasta nepaliva](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/302_gulasova-pasta-nepaliva.jpg?6619164c
)
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
![madar sladka paprika](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/311_madar-sladka-paprika.jpg?6619164c
)
Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...
![Gulášový krém 160 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/2971_gulasovy-krem-160-g.jpg?6619164c
)
Gulášový krém jemný (sladký).Doporučujeme k maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
![paliva paprika](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/765_paliva-paprika.jpg?6619164c
)
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
![paprikovy krem palivy](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/290_paprikovy-krem-palivy.jpg?6619164c
)
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Detailní popis produktu
Složení: čerstvá mletá pálivá a sladká paprika, pritamin paprika, jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo xantan, kyselina citrónová, konzervant sorban draselný
Skladování: V suchu a chladu. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Může obsahovat stopy vajec, hořčice, celeru a sulfitu. Hmotnost 160 g.
Energetická hodnota | 112 kJ / 27 kcal |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 4,3 g |
z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 12,5 g |
![paprikovy krem sladky](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/293_paprikovy-krem-sladky.jpg?6619164c
)
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
![Sušená rajčata s bylinkami](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/1378_susena-rajcata-s-bylinkami.jpg?6619164c
)
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
![Čatní z fíků a jablek 114 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/1612_catni-z-fiku-a-jablek-114-g.jpg?6619164c
)
Čatní z fíků a jablek je vynikající a chutný způsob, jak využít sezónní ovoce a vytvořit lahodnou omáčku nebo kompot, který se hodí k mnoha pokrmům. Tato sladko-kořeněná...
![Paprika mletá sladká 100g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/1405_paprika-mleta-sladka-100g.jpg?6619164c
)
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
![paprika sklo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pravaklobasa.cz/user/shop/detail/305_paprika-sklo.jpg?6619164c
)
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.