Stříbrné cibulky 220 g
Kód: 0822Související produkty
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Detailní popis produktu
Složení: cibule, ocet, sůl, antioxidant disiřičitan sodný, sladidlo sacharin, aroma
Skladování: Při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Holandsko
Další informace: Bez alergenů. Hmotnost 220 g (hmotnost pevného podílu 120 g).
Energetická hodnota | 132 kJ / 32 kcal |
Tuky | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 5,3 g |
z toho cukry | 5,3 g |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl | 0,48 g |
Vláknina | 2,5 g |
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Čatní z fíků a jablek je vynikající a chutný způsob, jak využít sezónní ovoce a vytvořit lahodnou omáčku nebo kompot, který se hodí k mnoha pokrmům. Tato sladko-kořeněná...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.