Peppersweet - Cherry papričky plněné čerstvým sýrem 250 g
Kód: 397Související produkty

Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...

Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou...

Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Detailní popis produktu
Složení: řepkový olej 44 %, Peppersweet (paprika třešňová) 30 %, náplň z čerstvého sýra z pasterovaného kravského mléka (40 % tuku v sušině) 26 % (čerstvý sýr 93 %, jedlá sůl, koření, zahušťovadla: guma guar, acetát zesíťovaného adipátu škrobu)
Skladování: Po otevření ihned spotřebujte.
Země původu: Rakousko
Další informace: Celková hmotnost 250 g, čistá hmotnost 140 g.
Energetická hodnota | 984 kJ / 236 kcal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,7 g |
Sacharidy | 18 g |
z toho cukry | 16 g |
Bílkoviny | 4,4 g |
Sůl | 0,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Rakouské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Země původu: | Rakousko |

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...

Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.