Paprikový krém pálivý
Kód: 381Související produkty

Papriková pasta páliváZe 100% maďarských paprikNeobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, polévky, studená kuchyně, k dochucení a zdobení...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Gulášová pasta nepálivá (sladká)Ze 100% maďarských paprikNeobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, polévky, studená kuchyně, k dochucení...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Detailní popis produktu
Složení: | pálivá paprika, sůl, kyselina citronová, k-sorbát |
Vyrobeno podle HACCP systému zpracování. | |
Výživové hodnoty (na 100 g produktu): | |
energie | 164 kJ/ 39 kcal |
tuky | 0,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g |
sacharidy | 3,7 g, z toho cukry 2,7 g |
bílkoviny | 2,6 g |
vláknina | 2,9 g |
škrob | 1 g |
sůl | 12,2 g |
Země původu | Maďarsko |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské delikatesy, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.21 kg |
Země původu: | Maďarsko |

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...

Papriková pasta páliváZe 100% maďarských paprikNeobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, polévky, studená kuchyně, k dochucení a zdobení...

Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.