Paprikový krém 210 g
Kód: 0845Související produkty
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Detailní popis produktu
Složení: sladká paprika, sůl, kyselina citrónová, k-sorbát
Skladování: Při teplotě 0 °C až 20 °C. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Vyrobeno podle HACCP systému zpracování. Hmotnost 210 g. Bez alergenů.
Energetická hodnota | 164 kJ / 39 kcal |
Tuky | 0,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 3,7 g |
z toho cukry | 2,7 g |
Bílkoviny | 2,6 g |
Vláknina | 2,9 g |
Škrob | 1 g |
Sůl | 12,2 g |
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Čatní z fíků a jablek je vynikající a chutný způsob, jak využít sezónní ovoce a vytvořit lahodnou omáčku nebo kompot, který se hodí k mnoha pokrmům. Tato sladko-kořeněná...
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Gulášový krém jemný (sladký).Doporučujeme k maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.