Klobáska v bylince
Kód: 119Související produkty

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret obalená v pepři.

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret obalená v paprice.

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret, doplněná borůvkou.

Vepřová sušená klobása vyrobená v Lyonském regionu společností Salaisons Montserret ochucená vínem Beaujolais

Klokaní sušena klobása vyrobená v Lyonském regionu společnosti Salaisons Montserret. Jestli hledáte něco jedinečného, neváhejte, objednejte!

Zpříjemněte si večery dobrým pitím a ještě lepší sušenou šunkou z Francie, která se pyšní nejen urozeným jménem Noix d'épaule Sech de cochon noir, ale také delikátní chutí.

Zpříjemněte si večery dobrým pitím a ještě lepší a větší sušenou šunkou z Francie, která se pyšní nejen urozeným jménem Noix d'épaule Sech de cochon noir, ale také delikátní chutí.
Detailní popis produktu
- Složení: Vepřové maso pocházející z EU, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření,aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant E 252, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva.
- Alergeny: Laktóza (mléčný derivát).
- Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy).
- Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejih vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160gr.
- Rozměry: Délka od 17 do 20 cm, průměr od 42 do 50 mm.
- Skladování: Na suchém místě do 15 °C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Francouzské klobásy |
---|---|
Země původu: | Francie |